blog

Urmăriți -l cu un hidratant și veți fi mătăsos neted peste tot zilele următoare.

Urmăriți -l cu un hidratant și veți fi mătăsos neted peste tot zilele următoare.

Hanacure the All-in-One Facial-29,00 USD

Puteți recunoaște această mască de pe Instagram, unde celebritățile au împărtășit selfie-uri ale „feței bătrânelor Hanacure”. Când aplicați gelul vâscos pe pielea dvs., acesta se usucă într -un mod care face ca pielea voastră să arate serios încrețită, dar atunci când îl eliminați, veți fi pentru bebeluși moale și fără linie. Steaua emisiunii de aici este Octolift Technology, care se află și întărește pielea și reduce aspectul de cusururi.

Cumpărați acum Peter Thomas Roth Instant Firmx Eye Temporar Eye strângere – 38,00 USD

Această cremă de ochi de strângere a devenit recent virală pe Tiktok, datorită rezultatelor instantanee a firmelor pielii pe care le oferă și, potrivit Derms, este într-adevăr adevărata afacere. „Acest produs funcționează imediat”, spune Rachel Nazarian, MD, un dermatolog certificat de bord cu sediul în New York. „Ingredientele creează un film invizibil care se întărește pe măsură ce se usucă, păstrând pielea care arată netedă și fermă … este o înșelăciune rapidă frumoasă pentru persoanele cu linii de expresie și pungi.” Deși poate oferi o ușurare temporară pentru pungile pentru ochi, merită remarcat faptul că nu face prea multe pentru a le schimba în timp, dar este totuși produsul perfect pe care să -l păcălești când ochii tăi au nevoie de un impuls temporar al luminozității.

Cumpărați acum mănușa originală Kessa Hammam Scrubbing-9,00 USD

Acest MIT a fost un element principal în Morrocan Hammams de secole și oferă un nivel vizibil de exfoliere din care sunt realizate visele de piele moale. Spălați -vă corpul cu el și urmăriți pastila celulelor moarte departe de suprafața pielii dvs., ca rămășițele unui pulover vechi de cașmir. Urmăriți -l cu un hidratant și veți fi mătăsos neted peste tot zilele următoare.

Magazin acum povești înrudite Industria turismului de wellness își lovește oficial pasul: în timp ce un raport Global Wellness Institute din 2017 a înregistrat-o ca o piață de 639 miliarde de dolari (în creștere cu 6,5 la sută anual din 2015), noile cercetări au lansat în luna aprilie trecută de la Vision Research Reports prevăd Până în 2028.

O parte din acest uptick poate fi legată de modul în care pandemia Covid-19 a schimbat-și continuă să se schimbe atât de mult despre viața de zi cu zi și percepțiile de bunăstare. Un sondaj realizat în această vară de platforma de wellness-tech Mindbody, care a agregat datele de la mii de utilizatori ai săi, a constatat că peste 75 la sută dintre respondenți au raportat că bunăstarea este mai importantă pentru ei ca niciodată, cu peste 50 la sută de raportarea planurilor de a cheltui mai mulți bani pe Îngrijirea de sine în următoarele șase luni.

În timp ce aceste rezultate sunt specifice oamenilor predispuși să valorizeze bunăstarea într -un fel (aka oameni care folosesc deja mintea), afinitatea reînnoită pentru wellness este totuși notabilă – iar hotelurile par Pentru a fi de acord, întrucât mulți își schimbă forma ofertele de wellness pentru a se potrivi cu această nouă cerere.

De la debutul pandemiei, de fapt, o serie de hoteluri au atins parteneriate cu fitness, nutriție- și Companii orientate spre recuperare pentru a institui noi programe susținute de experți, menite să îi ajute pe oaspeți să mențină obiceiuri sănătoase pe care le-au adoptat în timpul blocării sau să lanseze altele noi aliniate la obiectivele viitoare de wellness.

povești conexe Cel mai simplu mod de a -ți pune cea mai bună față înainte este să faci cumpărături special pentru tipul tău de piele. La urma urmei, nu toate produsele de îngrijire a pielii sunt formulate cu pielea grasă, uscată, sensibilă sau combinată. Drept urmare, dacă faceți cumpărături după tipul de produs (să zicem, demachiant sau hidratant) singur, puteți să vă terminați accidental cu iritații sau, mai rău, cu desăvârșire completă. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu piele grasă, deoarece multe ingrediente populare vă pot înfunda porii.

Având în vedere acest lucru, este important să știți pentru ce să fiți atenți atunci când faceți cumpărături pentru produse grase pentru pielea. Din fericire pentru noi, dermatologul faimos Tiktok Dr. Suchismita (TIA) Paul, MD, (aka Derm4brownskin) a făcut mai ușor ca niciodată cu cele patru non-negociabile pentru persoanele cu piele grasă. Verificați -le, mai jos.

@drpaulderm

#skincare #oilyskin #oilypores #acne #darkspots #acnetreatment

♬ original sound – Matt Randone

1. Cumpărați doar formule fără ulei

Dacă aveți pielea grasă, ultimul lucru pe care îl doriți este să îl faceți să pară și mai strălucitor. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care Dr. Paul recomandă să opteze pentru produse de piele fără ulei. Un altul este pentru că produsele pe bază de ulei sunt mai susceptibile să înfundă porii și să provoace spargeri și, deoarece oamenii cu piele grasă sunt adesea deja mai predispuși la acnee, este pur și simplu cel mai bine să te îndrepți clar.

povești conexe Navigarea după o scurgere a perioadei poate fi un moment stresant (ca în timp, timp pentru a izbucni bicarbonatul de sodiu pentru a -ți salva foile preferate). Dacă sunteți un om menstruant cu perioade de flux grele, atunci știți că lupta este reală atunci când vine vorba de a găsi produse menstruale până la sarcină. Multe dintre articolele disponibile de pe piață sunt incomode și oferă doar acoperire pentru perioade ușoare până la medii. Din fericire, câteva companii gânditoare au urcat pentru a satisface nevoia.

Conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), sângerarea grea (cunoscută și sub denumirea de menoragie) afectează 10 milioane de oameni în fiecare an. Sângerarea grea este definită ca pierzând 80 de milimetri sau mai mult în perioada ta. Acest lucru poate părea că ai nevoie să -ți schimbi produsele menstruale în fiecare oră, având cicluri care au pierdut mai mult de șapte zile sau să sângerezi constant prin hainele tale.

Dacă ar trebui să arunci prea multe perechi de lenjerie în acest an, datorate în acest an, datorate Pentru perioade de flux grele, apoi consultați această listă curată de produse menstruale confortabile, care vor face, de fapt, joburile lor.

cele mai confortabile produse menstruale pentru perioade de flux grele

1 . Thinx Super Hiphugger, 39 $

Foto: ThinX

Știu ce gândești: cheltuirea a 39 USD pe o singură pereche de lenjerie este abruptă. Dar ai încredere în mine, ThinX merită. Această lenjerie are superputeri atunci când vine vorba de absorbție și își îndeplinește numele, ținând până la cinci tampoane în valoare. După fiecare utilizare, aruncați -l în spălare și agățați -vă uscat. Este un câștig-câștig pentru tine și pentru mediu.

Cumpărați acum: Thinx Super Hiphugger, 39 $

Povești conexe Dacă simțiți că purtați pentru totdeauna căști, nu greșești. Trecerea la un cadru de lucru la distanță ne-a sporit doar utilizarea căștilor, deoarece încercăm să nu deranjăm oamenii din jurul nostru, spune Shelley Borgia, AUD, audiolog și corespondent medical șef pentru Lipo-Flavonoid. În unele cazuri, oamenii folosesc chiar căști mai des decât perioada totală de timp în care merg fără ele.

În timp ce utilizarea căștilor poate părea inofensivă, ascultarea prea tare (și prea des) poate duce la daune permanente ale auzului. Probabil că ascultați (la muzică, colegilor dvs., la televizor, etc.) la un volum mai mare decât ar trebui să fiți, fără să vă dați seama chiar.

Deși nu există un număr stabilit de ‘ Orele de utilizare sigure, la 80 de decibeli – gândiți -vă la nivelul de zgomot al unui aparat de aer condiționat al ferestrei – nu trebuie să depășiți opt ore consecutive. Ea spune că orice lucru mai lung sau mai tare poate duce la daune de durată. Având în vedere că sistemele noastre auditive sunt incredibil de fragile, o regulă bună este să nu depășiți niciodată 50 la sută din volumul maxim.

În afară de a depăși recomandarea volumului maxim, dr. Borgia spune că ar trebui să vă conștientizați de un Puține alte semne că căștile dvs. sunt prea puternice pentru a vă proteja urechile și a preveni pierderea auzului.

Povești conexe Dacă nu vă puteți deranja să părăsiți casa pentru o clasă de yoga, este mișto. Nu trebuie. Nenumărate videoclipuri de yoga există online și nu costă un nichel. Dar, cu atât de multe opțiuni disponibile pe platformă, poate fi dificil să găsești cel mai bun instructor de yoga YouTube – cineva cu care vrei să te agăți în camera de zi sâmbătă dimineață.

Încă din zorii YouTube, femeile au ucis -o în spațiul digital de yoga, fiecare instructor oferind ceva puțin diferit. Indiferent dacă sunteți în antrenamente rapide de mare putere, care se încadrează într-o pauză de prânz sau sunteți în căutarea tuturor lucrurilor de restaurare, nu căutați mai departe pentru instructorul dvs. de acces.

Faceți cunoștință cu cei 8 instructori de yoga preferați pe YouTube

1. Adriene Mishler din Yoga cu Adriene

Adriene Mishler își împărtășește dragostea de keto diet inselatorie yoga pe YouTube de mai bine de șase ani, oferind fanilor totul, de la fluxuri tipice până la yoga, care pot ajuta la combaterea problemelor de sănătate, cum ar fi refluxul acid și gâtul durere.

2. Jessamyn Stanley

Chiar dacă Jessamyn Stanley nu postează în mod regulat videoclipuri de yoga noi pe YouTube, întârzierea conținutului activistului pozitiv, oferă un flux mare.

3. Briohny Smyth of Yoga cu Briohny

s -ar putea să recunoașteți Briohny Smyth din videoclipurile YouTube ale lui Alo Yoga, dar în urmă cu aproximativ șapte luni a început să posteze videoclipuri pe propriul canal în urmă cu șapte luni. Ea oferă o varietate de antrenamente la domiciliu, incluzând adesea sfaturi pentru efectuarea unora dintre pozele mai complicate.

povești conexe În 1995, dieteticienii Evelyn Tribole, RDN și Elyse Resch, RDN, au perturbat cultura dietetică cu o idee simplă, dar revoluționară, pentru a -ți alimenta corpul: alimentația intuitivă. Stilul de viață al nutriției – care recomandă reglarea în instinctele, emoțiile și gândurile tale, pentru a decide ce să mănânci – a îmbrăcat o carte cu cel mai bine vândut, precum și cărți de lucru atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Scopul a fost de a-i determina pe oameni (în special cei care se recuperează de la tulburările alimentare) să re-apară modul în care mănâncă și trăiesc într-un mod care nu se concentrează pe greutate sau pe imaginea corpului.

Ideea zboară în fața dietelor tradiționale, care încurajează de obicei restricția de un fel (fie că mănâncă mai puțin alimente, mai puține carbohidrați sau zero dintr -un anumit grup alimentar) și respectă reguli specifice, inalienabile, pentru a pierde în greutate și menține sănătatea. Ca atare, miturile abundă despre consumul intuitiv chiar și la 25 de ani de la crearea sa formală.

dieteticianul intuitiv, axat pe alimentația, Taylor Wolfram, RDN, consideră că confuzia din jurul stilului de viață provine de la oamenii care își înțeleg greșit definiția. Un mod cu adevărat succint de a -l descrie pe care creatorii îl folosesc – cel puțin în modul în care îl prezintă clinicienilor – este că mâncarea intuitivă este o interacțiune dinamică între instinct, emoție și gândire, spune Wolfram. Dar chiar și asta se poate simți foarte vag și confuz, mai ales atunci când noi, ca societate, suntem obișnuiți să respectăm reguli și orientări în jurul nutriției.

povești conexe O rutină de recuperare robustă este un ingredient cheie în rețetă pentru a vă simți cel mai bine. Oferind corpului și minții restul și TLC de care are nevoie, vă puteți reconstrui puterea, vă puteți alimenta nivelul de energie și puteți restabili funcțiile de bază ale corpului, precum cele efectuate de sistemele dvs. imune și cardiovasculare. Odată cu recuperarea națiunii, obțineți Intel-ul susținut de experți și condus de cercetare pentru a fi cel mai puternic dvs.-inside și ieșiți.

Somnul și funcționarea sistemului imunitar se împletesc inextricabil: atunci când sunteți lipsit de somn cronic, răspunsul imun este mai slab, ceea ce vă poate crește probabilitatea de a vă îmbolnăvi de orice virus sau bacterii plutește în spațiul aerian. ) Somnul și sistemul imunitar nu se opresc la susceptibilitatea bolii: atunci când începi să te simți bolnav, să obții un somn suficient devine un plus crucial pentru recuperare. De fapt, motivul pentru care este posibil să ai nevoie de mai mult somn decât cele recomandate de șapte până la opt ore pe noapte, când ești bolnav reflectă atât răspunsul fiziologic al corpului la infecție, cât și procesul necesar pentru a se vindeca de el.

corect În jurul perioadei în care te -ai îmbolnăvit pentru prima dată, câteva schimbări în corp pot provoca mai multă somnolență. „Orice infecție virală acută provoacă o eliberare din corpul mediatorilor inflamatori, ceea ce ne poate face foarte somnolent”, spune Pulmonologul Uchealth și specialistul în somn Neale R. Lange, MD. „Este o instrucțiune setată pentru corpul nostru pentru a -și crește temperatura – motiv pentru care veți obține adesea febră în primele zile de a fi bolnav – pentru că o temperatură mai ridicată ajută la apărarea împotriva virusului sau a bacteriei.”

În timp ce febra asta te poate face să te simți somnoros, la fel și agentul patogen în sine. „Pe măsură ce circulă în corp, toxina poate fi somnogenă sau care induce somnul, din cauza efortului suplimentar necesar de către corpul tău pentru a începe să lupți cu el”, spune Nancy Foldvary-Schafer, DO, MS, directorul Centrului de Sleep Disorders Center la Clinica Cleveland.

povești conexe Dacă sunteți la vânătoarea de locuri de muncă, știți că sunteți departe de singur. Un sondaj efectuat pe 2.000 de adulți angajați realizat de Prudential în mai a ajuns la concluzia că un sfert plănuia să găsească un nou loc de muncă post-pandemie-și este probabil ca acest număr să bifeze doar. O analiză Gallup lansată în iulie a estimat porțiunea populației muncitoare din America, care este activ în căutarea unui loc de muncă de aproape 50 la sută. Dacă vă încadrați în tabăra respectivă, este esențial să vă asigurați că orice loc de muncă potențial se aliniază cu perspectivele și obiectivele dvs. actuale – iar întrebările pe care le puneți unui manager de angajare în timpul procesului de interviu vă pot oferi o perspectivă doar despre acest lucru.

În timp ce anchetele despre definiția unei companii a succesului și a culturii pot întotdeauna să arunce lumină asupra a ceea ce ați putea anticipa despre un nou loc de muncă, aceste subiecte sunt cu atât mai importante pentru a vă deplasa acum, având în vedere rate de creștere, prevalență mai mare a muncii la distanță, și, pentru mulți, o realiniere post-blocare a limitelor la locul de muncă.

mai jos, experții în carieră împărtășesc cele mai importante întrebări pentru a pune un manager de angajare în acest an pentru a identifica dacă un loc de muncă potențial este probabil o potrivire.

5 tipuri de întrebări pentru a pune un manager de angajare înainte de a accepta o ofertă de muncă

1. Întrebarea despre o zi de lucru tipică

poate părea evidentă la prima vedere, dar a solicita unui manager de angajare să descrie o zi de lucru tipică pentru rolul pe care îl considerați este un mod înșelător de simplu de a determina dacă locul de muncă în sine va fi în sine Potriviți descrierea postului scrisă. „În calitate de angajat potențial, este important pentru dvs. să obțineți punctul de vedere al managerului de angajare cu privire la rolul de a vă asigura că nu există discrepanțe și că există coeziune între așteptările percepute și cele reale”, spune antrenorul executiv Cheryl Grace, CEO al consultanței în carieră, puternic puternic Penny.

povești conexe Este posibil ca 2021 să fi fost anul în care Meghan Markle a deținut un loc pe lista Time Time Magazine a 100 de persoane cele mai influente, dar rutina ei de frumusețe ne influențează de aproape jumătate de deceniu. În 2017, rujul ei de nuntă Charlotte Tilbury a provocat vânzări de ruj nude să crească. Potrivit unui raport analitic al experților în frumusețe de la RY, până în prezent, au fost scrise 88,5 milioane de articole despre părul, machiajul și îngrijirea pielii (care, merită remarcat, este cu 10 milioane mai mult decât Kim Kardashian), făcând al ei cel mai acoperit regim din lume. Așadar, nu este de mirare că am aruncat o privire asupra valurilor elegante pe care le poartă pe coperta timpului și a trebuit doar să știu: cum și -a făcut părul să arate așa. L’Oreal Paris Elnett Hairspray – 13,00 USD Magazin acum

Cum să recreez coafura lui Markle

pentru a afla, am întrebat -o pe L’Oréal Paris Celebrity Hairstylist Jonathan Colombini, care mi -a spus că copierea ei, aspectul texturat, texturat este mai ușor decât te -ai putea aștepta. Acest stil necesită o anumită textură și gresie, spune el, ceea ce înseamnă că este posibil să nu doriți să îl încercați în ziua în care vă spălați părul.

1. Începeți cu o perie rotundă de mistreț și folosiți -o pentru a vă usca părul fără produse volumizante, despre care Colombini spune că va ajuta la recrearea mișcării.